Saját fejlesztésű higiénés termékek

Laforma kéztísztító gél és antimikrobiális felülettisztító segíti az eredményes vírus elleni védekezést.

Az utóbbi hónapokban a COVID-19 miatt gyökeresen megváltozott a tisztítási és higiéniás fogalmak értékrendje, a Laforma Cleaning pedig az első közt reagált a megváltozott igényekre. Kiemelt figyelmet fordítva a kéz- és felülettisztítás fontosságára 2 új terméket fejlesztettünk ki. A Medivir felülettisztító és Mediclean alkoholos kéztisztító termékek a járványhelyzetben óriási segítséget jelentenek partnereinknek a szükséges és magas szintű higiénia elérésében – vállalkozások, önkormányzatok és állami cégek alkalmazzák a készítményeket, egyikük az Operatív Törzs jóváhagyásával.

Bár májusban már lazultak a korábbi szigorú korlátozások, viszont a koronavírus továbbra is köztünk van, így ezután sem szabad elhanyagolni sem a személyes higiéniát, sem pedig a környezetünkben lévő felületek tisztán tartását.

A Laforma MEDICLEAN alkoholos kéztisztító gél egy komplex készítmény a higiénikus és ápolt kezekért: 2 féle alkoholt tartalmaz a tisztaságért, valamint benzalkónium-kloridot, mint spermicid adalékot a mikróbák csíramentességéért, továbbá glicerint a kiszáradás megelőzésére.

A MEDIVIR antimikrobiális felülettisztító oldat megfelelő lehet a mindennapokban, a készítmény használati tárgyak, berendezések és felületek folyamatos higiénikus állapotáért felel, csírátlanító hatását az ezüst-kolloidnak köszönhetően hosszabb ideig megőrzi. A szer a felületen szétoszlik, és azonnal elkezdi kifejteni csírátlanító hatását.

Mindkét termék akciós csomagban is kapható. Részletek a http://laforma.hu/uzlet/ oldalon.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.