Kevesebb költséggel, rövidebb idő alatt, nagyobb tisztaság – környezetbarát módon!

A legkorszerűbb takarítási technológiát alkalmazzuk, továbbá egyedi fejlesztésű, nagy hatékonyságú, mégis gazdaságos tisztítószer-családot használunk.  A Laforma Cleaning System tökéletes választás azoknak az önkormányzatoknak és cégeknek, amelyek hatékony, de gazdaságos megoldásra törekszenek.

Szolgáltatásaink

Ipari létesítmények takarítása

Építkezések, felújítások utáni nagytakarítás

Irodaház takarítás

Társasházi takarítás

A legmodernebb gépekkel, eszközökkel és technológiával végezzük a takarítási munkálatokat, képzett és jelentős szakmai tapasztalatokkal rendelkező munkatársainkkal.

Világbajnok technológia

Olyan impregnált takarítási technológiát alkalmazunk, amely jelenleg a világ legkorszerűbb takarítási eljárása. Egy rendkívül víztakarékos, ezáltal költséghatékony módszerről van szó. Kevesebb, de jó minőségű takarítószerrel, modern takarítóeszközzel, kevesebb fizikai munkával érhető el kiváló eredmény.

Innováció a takarításban – Laforma Cleaning System

  • A technológiával adott idő alatt kétszer akkora felületet tisztítható meg,
  • 80-90 százalékkal kevesebb tisztítószer használata szükséges
  • Mindössze 4 liter vízzel, 40 ml tisztítószerrel 700 négyzetméternyi felületet lehet tökéletesen megtisztítani
  • Minden más takarításhoz képest kevesebb fizikai erőt igényel, így a személyzet gyakorlatilag fizikai terhelés nélkül, rendkívül gyorsan dolgozik és kevésbé fárad el

A Laforma Cleaning Systemmel partnereink 100 négyzetméterenként évente 22,5 ezer liter ivóvíz minőségű vizet takaríthatnak meg. Ennyivel kevesebb szennyezőanyag kerül a közcsatornába, megvédve ezzel környezetünket.

Cégünk takarítási rendszere a világ legmagasabb EPD minősítésével rendelkezik, amely nemzetközi garanciát jelent a környezetvédelemre, a hatékonyságra és gazdaságosságra, továbbá tanúsítja dolgozókra gyakorolt kedvező hatásokat.

Laforma Cleaning takarítószerek

Az innovatív takarítási módszer a Laforma Cleaning egyedi fejlesztésű, környezetbarát tisztítószereivel fokozható, mivel jóval magasabb hatóanyag-tartalmúak, mint a piacon fellelhető társaik. Termékünk baktérium- és gombaölő hatású, pontosan adagolható, ezáltal hatékony felhasználást biztosít. A Laforma Cleaning tisztítószerek webáruházunkban online is beszerezhetők.

Oktatás

Szakképzet takarítókkal rendelkezünk, de partnereink igényeit figyelembe véve cégünk vállalja a módszer betanítását azoknak, akik saját takarítószemélyzettel szeretnének dolgozni.

Büszkék vagyunk partnereinkre

A tisztaságon túl fontosnak tartjuk környezetvédelmet, ezért megrendelőinket elismerő táblával tüntetjük ki, amely büszkén hirdeti partnereinkről, hogy a környezetbarát technológia használatát évente több ezer család ivóvízkészletét takarítják meg.