Illegális szemétdombok felszámolásában segítettünk

Debrecen-Pac sajnos nem az egyetlen külterület a város körül, akiknek az erdő nem a csendet, békét és felfrissülést jelenti, hanem azt a helyszínt, ahova bűntetlenül lerakhatja mindenféle hulladékát, jelentősen terhelve a környzetet, a látványról nem is beszélve.

Az egyik Facebook csoportban lettünk figyelmesek egy felhívásra, mely szerint a paci kertségben élő fiatalember szembeszáll a szeméthalmokkal. Elszántságát a poszta alatt megannyi hozzászólásban dícsérték, ám itt egyetlen ember sem jelezte, hogy segítene neki.

Úgy éreztük, hogy egy ilyen példamutató embert támogatnunk kell, hátha másoknak ezzel is kedvet adunk az önkéntes környezetvédelmi munkához.

Felvettük a kapcsolatot a fiatalemberrel és másnap egy kisebb csoporttal, eszközökkel, gépekkel a helyszínen találkoztunk is, ahol azonnal neki is láttunk az illegálsi szemét eltakarításának.

Ha az Ön környezetében is tapasztal illegálisan lerakott szemetet, jelezze felénk, hogy a hivatalos szerveknek továbbíthassuk és akár új szemétszedő akciót szervezzünk.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.