Fiatal, dinamikus cégként az ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva alakítottuk ki zöldfelület kezelési, fűnyírási, fűkaszálási üzletágunkat. Az elmúlt időszakban folyamatosan fejlesztettük az üzletágat korszerű eszközök (damilos fűkaszák, sövényvágók, láncfűrészek) beszerzésével. Büszkék vagyunk arra, hogy rövid időn belül többszörösére növekedett az áltaunk kezelt zöldfelületek nagysága, amely a pontos, határidőre történő munkavégzésnek és az elvégzett munkánk kiváló minőségének köszönhető. 
Kiemelt figyelmet fordítunk a megrendelői elvárásoknak, az igényekhez igazítjuk a munkavégzés időpontját is! Gondolkodásunkat híven tükrözi az is, hogy a megrendelői igényeknek megfelelően hajlandóak vagyunk speciális gépek beszerzésére és működtetésére, ha az elvégzendő munka jellege azt kívánja!   
Legyen szó egy társasház, ipari létesítmény, vagy akár közterületi zöldfelületekről, a szépen ápolt felület örömöt, nyugalmat, és kiegyensúlyozottságot ad. A takarítás mellett kiegészítő tevékenységként vállaljuk parkok, zöldfelületek ápolását, karbantartását. Agrár, kertész  végzettségű szakembereink tudására építve, a szolgáltatás megrendelését követően egyszerűen nincs más dolga, csak gyönyörködni a zöld területben.